×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robbie Williams eet in zijn slaap

20.07.2017 -

Robbie Williams heeft een bijzondere slaapstoornis. De 43-jarige zanger staat geregeld in zijn slaap op en gaat dan op jacht naar zoetigheid. “Ik doe het niet expres en heb ook geen idee dat het gebeurt”, zei Robbie. “Ik slaap gewoon door.”


De Candy-zanger heeft al ruim een jaar last van de nachtelijke eetbuien. “En in mijn slaap heb ik kennelijk geen zin in boerenkool, ik wil suiker en dan het liefst heel veel. Het is gewoon gek, maar het gebeurt.” Robbie is niet de enige die kampt met een Nocturnal Sleep-Related Eating Disorder (NS-RED), volgens Hello! Magazine heeft zo’n anderhalf procent van de Britten de stoornis.

Robbie wil graag afrekenen met de stoornis. Ter compensatie snoept hij overdag niet. “Ik heb nul ruimte om te zondigen, want dat doe ik ’s nachts al als ik er geen weet van heb.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties