×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Britse soapacteur na 3 dagen gered na val waterval

19.07.2017 -

Een Britse soapacteur is na drie dagen gered uit de jungle in Thailand. Paul Nicholls, die in de jaren negentig doorbrak met zijn rol in EastEnders, brak zijn been toen hij van een waterval viel.


'Het heeft lang geduurd voordat ik werd gevonden. Het is understatement om te zeggen dat het niet echt een geweldige situatie was', reageert Paul vanuit een ziekenhuis in Thailand tegenover The Sun. Naar eigen zeggen heeft hij geluk dat hij nog leeft.

Het ongeluk gebeurde op het eiland Koh Samui. Paul kon geen alarm slaan omdat hij zijn telefoon niet meer kon vinden. 'Ik was niet verdwaald. Het probleem was dat ik daar niet weg kon', aldus de soapster. De acteur had geluk dat een voorbijganger zijn verlaten motor had gevonden.

De oorzaak van de val is niet bekendgemaakt. Volgens verschillende Britse media zou Paul hebben geprobeerd een selfie te maken.

Dailymail publiceerde onderstaande video van de acteur.

Foto: Video DailyMail

Reacties