×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pamela Anderson stopt alweer met restaurant

12.07.2017 -

De culinaire aspiraties van Pamela Anderson waren van korte duur. Ze wil niet langer haar naam verbinden aan het veganistisch restaurant La Table du Marché dat ze negen dagen geleden opende in Saint-Tropez in Zuid-Frankrijk.


Volgens Pamela, die het restaurant eerder aanprees als een sexy en veganistische ervaring, komt het restaurant de verwachtingen en afspraken niet na.

De voormalige Baywatch-actrice spreekt over slechte behandeling door het personeel en gebrek aan respect bij het management. ''Ik ben diep teleurgesteld in deze gemiste kans'', zegt Pamela. ''Maar ik zal creatieve manieren blijven vinden om dieren en kwetsbare mensen te helpen", schrijft ze op haar website.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties