×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

The Big Bang Theory-ster Bernadette zwanger

12.07.2017 -

Melissa Rauch verwacht haar eerste kindje. Dat maakte de The Big Bang Theory-actrice die in de serie de rol van Bernadette speelt, dinsdag bekend.


Melissa deed dat in een ingezonden brief in Glamour. Daarin is de 37-jarige openhartig over de gevolgen van een miskraam die ze een paar jaar geleden kreeg. Ze schrijft daar over omdat ze weet dat het voor sommige vrouwen moeilijk is dit soort aankondigingen te lezen. "In de tijd waarin ik rouwde om het verlies van zwangerschap of kampte met vruchtbaarheidsproblemen, voelde elke gelukkige babymededeling als een kleine steek in mijn hart. Dus toen ik dit nieuws moest delen, kon ik alleen maar denken aan vrouwen die ook in die situatie zitten. Het voelde huichelachtig om hen niet te vertellen hoe moeilijk het voor mij is geweest."

In de brief roept Melissa mensen op wat terughoudender te zijn met babyvragen. "Ik hoop dat we ons er als samenleving iets bewuster van worden hoe veelvoorkomend vruchtbaarheidsproblemen zijn. Dan worden we misschien ook wat minder bot in het vragen naar de babyplannen van vrouwen."

De actrice en haar man, schrijver Winston Rauch, verwachten hun kind in het najaar.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties