×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'David Hasselhoff gastartiest bij André Rieu'

06.07.2017 -

David Hasselhoff op het podium met André Rieu? Dat zou wel eens kunnen: volgens 1Limburg is de Baywatch-ster mogelijk een speciale gast tijdens de Vrijthofconcerten van Rieu.


Rieu nodigt elk jaar speciale gasten uit die met hem optreden en dat The Hoff dat dit jaar zou kunnen zijn is mogelijk. KITT, de auto waarin de Amerikaanse ster in de Knight Rider-serie rijdt, is namelijk op het podium gespot tijdens de generale repetitie, zo blijkt uit een foto op de nieuwssite.

1Limburg schrijft ook dat Hasselhoff in april dit jaar al in Maastricht was, om redenen die hij niet bekend wilde maken, behalve dat strausskoning Rieu een goede vriend is. De 64-jarige Hasselhoff ambieert naast acteren al jaren een professionele zangcarrière. In Nederland had hij in 1989 een bescheiden hitje met Looking for Freedom.

Het eerste optreden van de reeks Vrijthofconcerten in Maastricht is donderdagavond.

Foto: BuzzE

Reacties