×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mattie Valk maakt nieuwe start in Rotterdam

05.07.2017 -

Qmusic-dj Mattie Valk is verhuisd naar Rotterdam. Hij heeft zijn huis in Hendrik-Ido-Ambacht verkocht en betrok onlangs een penthouse van 169 vierkante meter op de derde en vierde verdieping van een karakteristiek Rotterdams pakhuis. Vanuit het rijksmonument heeft Mattie uitzicht over de skyline van de Maasstad.


''Ik zit er net. Ik vind Rotterdam te gek'', aldus Mattie. De vrijgezel woonde tot voor kort in een eengezinswoning in Hendrik-Ido-Ambacht waar hij eerder samenwoonde met zijn ex-vriendin Kirsten. Het stel ging uit elkaar nadat bleek dat Kirsten in verwachting was van een tweeling. Mattie kwam er tijdens de zwangerschap achter dat hij niet de biologische vader was.

Aanvankelijk zette Mattie het huis op zijn eigen naam, maar de dj was niet van plan om in de wijk met voornamelijk gezinnen oud te worden. Hij zette de woning te koop voor 425.000 euro en tot zijn grote opluchting was de verkoop binnen negen maanden rond.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties