×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lara Stone verliefd op Spaans model

Lara Stone verliefd op Spaans model
05.07.2017 -

Lara Stone is in Parijs hand in hand gespot met het Spaanse model Jon Kortajarena. Het Nederlandse model is in Parijs voor de Vogue Fashion Week.


Twee weken geleden werd het 33-jarige model uit Geldrop nog kussend gezien met de Engelsman Andrew Grey in een pub in Londen, zo weet The Daily Mail. Maar dinsdagavond was ze in het gezelschap van de 32-jarige Spanjaard Kortajarena, op weg naar een feestje in de Franse hoofdstad. Ze droeg een gouden glitterjurk en hoge bruine laarzen.

Zodra het stel doorhad dat ze werden achtervolgd en gefotografeerd door de paparazzi besloten even stil te staan en lieten een paar foto's nemen. Kortajarena is een bekend model voor onder andere Roverto Cavalli, Giorgio Armani en Versace. Ook acteert de Spanjaard sinds kort.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!