×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Venus Williams 'gebroken' door dodelijk ongeluk

01.07.2017 -

Venus Williams heeft voor het eerst zelf gereageerd op het fatale auto-ongeluk waarbij ze eerder deze maand betrokken was. De tennisster zegt 'kapot' en 'gebroken' te zijn.


"Mijn condoleances gaan uit naar de familie en vrienden van Jerome Barson. Zij blijven in mijn gedachten en gebeden", schrijft Venus op Facebook. De 37-jarige tennisster sprak eerder alleen via haar advocaat haar 'diepste condoleances' uit aan de familie.

De familie van de 78-jarige man die omkwam bij het ongeluk heeft vrijdag een aanklacht ingediend tegen Venus. Ze wordt van nalatigheid beticht. De nabestaanden willen een schadevergoeding.

De tennisster kwam op 9 juni met haar SUV in botsing met een kleinere auto, vlak bij haar huis in Palm Beach Gardens in Florida. De bijrijder van die auto overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Volgens de politie lag de schuld bij Williams die geen voorrang verleende op een kruising. Venus zou volgens de aanklacht 'onachtzaam en roekeloos' hebben gereden.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties