×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Volgende rechtszaak Cosby start in juli 2018

28.06.2017 -

Een rechter in Californië heeft een datum bepaald voor de rechtszaak die Judy Huth heeft aangespannen tegen Bill Cosby. De vrouw beschuldigt de komiek ervan haar te hebben gedwongen tot seks in 1974. Ze was toen vijftien jaar.


De zaak kreeg een startdatum zodat aanklagers in Pennsylvania een nieuwe poging kunnen inplannen in het proces tegen Cosby in die staat. Die liep bij een eerdere poging deze maand uit om een nietigverklaring. Alhoewel het nog niet zeker is of de civiele zaak in Californië daadwerkelijk doorgaat, plande de rechter de startdatum van het proces op 30 juli 2018.

Het vermeende misbruik van Judy Huth is volgens de wet in Californië verjaard. Ze kon de gevallen The Cosby Show-ster toch aanklagen omdat ze minderjarig was in 1974. Huth kwam in 2014 naar buiten met haar verhaal. Ze claimt dat ze de televisiester ontmoette op een filmset, waarna hij haar en een vriendinnetje uitnodigde om te komen tennissen in de Playboy Mansion, het landgoed van Hugh Hefner. Daar zou hij haar hebben aangerand.

Foto: BuzzE

Reacties