×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Openhartige Lee Towers vertelt waarom hij nooit is vreemdgegaan

21.06.2017 -

Veel artiesten geven toe aan de verleiding van het vrouwelijk of mannelijk schoon dat om hen heen te vinden is en bedriegen hun partner. Lee Towers moet er niet aan denken om dit zijn vrouw Laura, met wie hij al 47 jaar samen is en met wie hij al bijna 45 jaar is getrouwd, aan te doen. 'Ik heb dat gewoon nóóit laten gebeuren', zegt hij tegen Weekend.


In een openhartig interview vertelt Lee over zijn rots in de branding Laura. Zij is het middelpunt van zijn bestaan. 'Ik heb een lieve, evenwichtige en verstandige vrouw, een lot uit de loterij. Ik realiseer me heel goed dat ik zonder haar nooit zo ver was gekomen.' Daarom is hij ook nooit met een ander gegaan. 'Uit respect voor Laura.'

De twee zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. 'We hebben het nog steeds heel erg fijn samen. We praten en lachen met elkaar een hebben dezelfde interesses', laat Lee weten over zijn huwelijk. 

In het interview vertelde Lee ook over zijn jeugd, het opgroeien met weinig geld en over zijn carrière. Dit lees je allemaal in de nieuwe Weekend, die nú in de winkel ligt. 

Foto: Reni van Maren

Reacties