×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zieke moeder OG3NE-zusjes stopt behandeling

16.06.2017 -

Isolde, de moeder van de OG3NE-zusjes Lisa, Amy en Shelly Vol heeft besloten zich niet meer te laten behandelen voor haar ziekte. Ze deed dit nadat een eerdere chemokuur niet goed aansloeg.


Tijdens het Eurovisie Songfestival werden Lisa, Amy en Shelly nog verrast toen hun zieke moeder toch ineens aanwezig was in Kiev om haar dochters aan te moedigen.

‘Nadat Isolde teruggekomen is uit Kiev, is ze een behandelingstraject ingegaan tegen een nieuwe tumor in haar hals. Ze is bestraald in de hoop dat er wat verbetering zou komen. Maar helaas is dat niet het geval en daarop heeft zij moeten besluiten de behandeling te stoppen,’ vertelt manager Benno de Leeuw in een landelijke ochtendkrant.

Reacties