×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Stress kostte Demi Moore haar voortanden

13.06.2017 -

Demi Moore moest onlangs naar een tandarts voor twee nieuwe voortanden. De 54-jarige actrice raakte een deel van haar gebit kwijt als gevolg van stress.


“Ik zou graag zeggen dat het door skateboarden kwam of iets anders cools”, zei Demi in The Tonight Show, voordat ze vertelde dat ze haar tanden verloor vanwege stress. “Ze vielen er gewoon uit. Net of de garantie was verlopen.”

Hoewel Demi grapjes maakte over haar gekke uiterlijk zonder voortanden, vond ze het belangrijk haar verhaal te delen. “Stress is waarschijnlijk na hartfalen de meest voorkomende doodsoorzaak in Amerika.”

Demi’s dochters vonden hun voortandloze moeder wel wat hebben. “Ze vinden het geweldig om me zonder m’n tanden te zien”, grapte Demi. “Volgens hen kom ik dan kwetsbaarder en menselijker over.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties