×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emotioneel afscheid van Sandra Reemer

Veel bekenden tijdens herdenking in Vught

13.06.2017 -

Vrienden en familie, onder wie veel bekende Nederlanders, hebben dinsdag afscheid genomen van Sandra Reemer. Op kasteel Maurick in Vught kwam het gezelschap samen om de vorige week dinsdag overleden zangeres en presentatrice de laatste eer te bewijzen.


Onder de aanwezigen waren Sandra's hoogbejaarde ouders Frans (97) en Nel (92) Reemer. Onder de bekende gezichten waren Sandra's goede vriend Addy van den Krommenacker, evenals Albert Verlinde, Willeke van Ammelrooy, Antje Monteiro, Penney de Jager, Carry Tefsen, Ben Cramer en Ruth Jacott die de reis naar Vught hadden gemaakt om Sandra een laatste groet te brengen.

Sandra werd dinsdagochtend al vroeg overgebracht naar kasteel Maurick. De zangeres was opgebaard in een witte, rieten kist. Deze was bedekt met een prachtig boeket bloemen uit Sandra's eigen tuin. Tijdens een emotionele dienst werd gesproken door enkele familieleden van Sandra, Noraly Beyer en Addy van den Krommenacker. Hij vertelde onder meer dat hij Sandra afgelopen zaterdag voor het laatst mooi had aangekleed.

Sandra Reemer overleed op 66-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Ze kwam ter wereld in Bandoeng, Indonesië en verhuisde als kind naar Nederland. Sandra werd als zangeres bekend met het duo Sandra & Andres en deed drie keer mee aan het Eurovisiesongfestival.

Als presentatrice boekte ze succes met programma’s als Showmasters, de Show Van De Maand en Wedden Dat?. Dat laatste programma presenteerde ze met Jos Brink, die haar altijd ‘Kroepoekje’ noemde.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Reni van Maren en BuzzE

Reacties