×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ruben Nicolai grappig én serieus in It Takes 2

11.06.2017 -

Wie wint zondag de finale van het tweede seizoen van de duettenstrijd It Takes 2 en wordt de opvolger van Jan Versteegh? Tooske Ragas, Bibi Breijman, Ruben Nicolai en Buddy Vedder openen de show zondagavond met Alvaro Soler. De Spanjaard zingt zijn nieuwe single Animal en samen met finalisten zijn wereldhit Sofia.


Verder zingen Buddy Vedder, Ruben Nicolai, Tooske Ragas en Bibi Breijman elk een duet met hun prof en een duet met een gastartiest. De gastartiesten in de finale-aflevering zijn: Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley, Elske DeWall en Martin Buitenhuis. Twee BN'ers vallen halverwege de show af en twee gaan er door naar de eindronde.

Buddy Vedder zingt met zijn prof Glennis Grace het nummer Radar Love. Tooske Ragas en Xander de Buisonjé brengen When I Was Your Man ten gehore. Bibi Breijman deelt het podium met Edsilia Rombley met het lied Chain of Fools.

Ruben Nicolai en Trijntje Oosterhuis zingen samen Feeling Good. Trijntje: ‘’Ik vind het superleuk dat Ruben in de finale is gekomen. Hij is misschien niet de beste en maakt hier en daar wat valse nootjes, maar hij blijft altijd eerlijk en recht in zijn hart. Ik vind echt dat hij zichzelf heeft laten zien. Ik heb om hem kunnen lachen, echt in een deuk gelegen. Maar hij heeft ook serieuze kanten van zichzelf laten zien.”

Bibi Brijman en Waylon proberen de jury te overtuigen met This Town. Ruben Nicolai zingt samen met Elske DeWall het Elvis-nummer In the Ghetto.

Buddy Vedder gaat in de finale op de Nederlandstalige toer met Martin Buitenhuis. Samen zingen ze Mijn houten hart. Tooske Ragas en Trijntje zetten de studio op zijn kop met Think.

Tooske Ragas en Bibi Breijman plaatsten zich rechtstreeks voor de finale van de RTL4-show. De vrouwen kondigden al aan dat ze willen blijven zingen. “Ik heb mijn eigen YouTube-kanaal en ben van plan te investeren in zangapparatuur”, aldus Bibi. “Ik wil leuke video’s opnemen waarin ik zing.” Tooske liet weten: "Ik wil niet weer veertien jaar niet zingen”.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties