×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chaira Borderslee vond nieuwe liefde in Adam zkt. Eva

08.06.2017 -

Chaira Borderslee is verliefd van het onbewoonde eiland gekomen waar ze naakt verbleef voor het datingprogramma Adam zkt. Eva VIPS. "Ik ben verliefd ja. De liefde is gevonden", vertelde de musicalster. "Dankzij Adam zkt. Eva ben ik zo gelukkig in mijn leven."


De keuze voor een van de twee vrijgezellen ging overigens niet zonder slag of stoot. Het werd Chaira even te veel toen na de eerste plotseling nog een naakte man aanspoelde. "Ik was helemaal uit mijn doen. Ik was al zo goed met mijn eerste Adam", vertelt Chaira, die zich toen even moest herpakken, in RTL Boulevard.

Voor wie van de twee vrijgezellen Chaira heeft gekozen is donderdagavond te zien. Adam zkt. Eva VIPS is een spin-off van de datingshow waarin kandidaten bloot op een eiland op zoek gaan naar een partner. Eerder waren al onder meer Inge de Bruijn, Sterretje en Curt Fortin in het programma te zien.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties