×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Inge Schrama om gezondheid tijdelijk gestopt met GTST

07.06.2017 -

Inge Schrama is tijdelijk niet in Goede tijden, slechte tijden te zien vanwege gezondheidsredenen. De actrice zit sinds 'een tijdje' thuis omdat ze lichamelijk op is, laat ze woensdag weten via een bericht op Instagram.


'Plotseling geknakt. Te lang ging ik over grenzen heen. Grenzen die ik niet zag, of niet wilde zien', schrijft Inge. 'Nu werk ik hard om beter te leren hoe ik niet alleen zorg voor mijn mooie, mooie gezin, maar ook voor mezelf. Ik weet dat ik hier niet alleen in ben, jij worstelt misschien ook. Wees dan zacht. Stop met veroordelen, begin met verzorgen.'

Eind mei werd bekend dat de rol van Inge tijdelijk wordt gespeeld door Melissa Drost. Boulevard meldde toen dat Inge meer tijd voor zichzelf wil nemen.

Foto: Reni van Maren

Reacties