×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beslaglegging huis Patricia Paay opgeheven

Beslaglegging huis Patricia Paay opgeheven
02.06.2017 -

Op de woning van Patricia Paay ligt niet langer een beslag. Dat meldt de website Bekende buren. De site meldde eerder deze week als eerste dat de Belastingdienst beslag had laten leggen op het huis, dat sinds kort te koop staat.


Patricia legde dinsdag uit dat ze afspraken heeft gemaakt met de Belastingdienst over haar openstaande schuld. 'Ik heb gezegd: als ik moet betalen, betaal ik wel, maar dat kan ik nu even niet', legde ze uit aan BuzzE. Dat er beslag werd gelegd op de woning, was volgens haar niet volgens afspraak.

Om haar schuld, volgens Patricia een gevolg van een fout in het verleden, te betalen, zette ze haar woning in Lijnden te koop. Het huis staat sinds dinsdag te koop voor 475.000 euro.

Foto: BuzzE

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!