×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Aretha Franklin maakt nieuwe plaat met Lionel Richie en meer

02.06.2017 -

Aretha Franklin neemt samen met Stevie Wonder, Lionel Richie en Elton John een nieuw album op. De soulzangeres blijft bij haar besluit niet meer op tournee te gaan en het rustiger aan te willen doen. De nieuwe plaat verschijnt in januari 2018 en telt waarschijnlijk tien of elf nummers.


Haar laatste album dateert alweer uit 2014 en was getiteld Aretha Franklin Sings the Great Diva's. De plaat bevatte een aantal klassieke songs van vrouwelijke artiesten, gezongen door Franklin. Een titel voor het nieuwe album heeft de 'Queen of Soul' nog niet. 'Ik werk aan een paar dingen. Ik denk dat er 10 nummers op de nieuwe plaat komen. Misschien 11', zegt ze tegen Billboard.

De 75-jarige Franklin zegt dat ze wel van plan is om nummers te blijven schrijven en opnemen, ondanks dat ze in februari aankondigde met pensioen te gaan. 'Al dat reizen en vliegen is na 54 jaar best vermoeiend', aldus de zangeres. Aretha Franklin behoort tot een van de meest succesvolle artiesten ooit. De souldiva verkocht liefst 75 miljoen platen gedurende haar loopbaan en won18 Grammy Awards.

Foto: BuzzE

Reacties