×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny Depp stond onwetend borg voor leningen managers

02.06.2017 -

Johnny Depp had naar eigen zeggen geen idee dat zijn voormalige managers zijn bezittingen gebruikten als onderpand om leningen met een totale waarde van 40 miljoen dollar af te sluiten. Dit blijkt uit nieuwe rechtbankdocumenten, meldt TMZ.


Johnny Depp klaagt The Management Group (TMG) aan voor fraude en eist 25 miljoen dollar terug. Volgens Depp sloot TMG in 2006 de eerste lening af. De grootste lening bedroeg 22 miljoen van de City National Bank. Depp beweert dat hij geen weet had dat zijn bezittingen als onderpand dienden voor de leningen.

Depp claimt daarnaast dat TMG nogal slordig is omgesprongen met zijn geld. Zo vergaten ze eens een huurcontract op te zeggen met het hospice voor zijn zieke moeder. Dat zou Depp 350.000 dollar hebben gekost. Ook deed TMG niet moeilijk om diep in de buidel te tasten om een eigendomsgeschil met Johnny's buurman op te lossen. De maandelijkse stortingen aan de buurman liepen op tot een bedrag van 320.000 dollar. Johnny Depp kreeg argwaan toen TMG hem in 2015 opdroeg om onroerend goed in Frankrijk te verkopen om financieel gezond te blijven.

Advocaat Michael Kump noemt de aanklacht van Depp buitensporig en onwaar. Dat hij niet wist van de leningen en het onderpand is buitengewoon belachelijk, zegt Kump. Johnny Depp zette zelf zijn handtekeningen onder de leningvoorwaarden en gaf volgens de advocaat het geld uit. 'Depp weet dat er twee belangrijke getuigen zijn die het verhaal van TMG volledig zullen ondersteunen en Depp zullen ontmaskeren als leugenaar met een gat in zijn hand. Het is voor ons geen mysterie waarom hij zo hard probeert om deze onthulling te voorkomen.' 

Foto: BuzzE

Reacties