×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verbouwingsstress voor Yolanthe Sneijder-Cabau

31.05.2017 -

Yolanthe Sneijder-Cabau is ongelooflijk druk met haar nieuwe restaurant XaXa op Ibiza. Over minder dan twee weken moeten de deuren op en het restaurant is nog niet klaar. Gaat Yolanthe het allemaal redden? Aan Weekend vertelt ze over de stressvolle situatie.


De vrouw van Wesley Sneijder blijft gelukkig optimistisch. Ze bepaalt ook alles zelf in het restaurant. 'Ik vind het superleuk. Momenteel zijn we bezig met de indeling en inrichting van het restaurant en ik doe alles zelf. Zoals: waar komen de stopcontacten, welk hout wil ik op het plafond, waar moeten de spots komen?' 

Op 15 juni is het zover, dan gaan de deuren van XaXa open. Yolanthe staat er tot die tijd alleen voor, want Wesley is in Turkije om te voetballen. De brunette bepaalt daarom ook alles zonder haar echtgenoot. 'Hij bemoeit zich er helemaal niet mee. Wes is natuurlijk gewoon elke dag aan het voetballen in Turkije. Hij zegt: 'Yo, ik zie wel wat je ervan hebt gemaakt als ik half juni die kant op kom.'

In de nieuwe Weekend staan exclusieve foto's van het restaurant. Ren dus snel naar de winkel!

Benieuwd waar de naam XaXa vandaan komt? En wat Yolanthe te zeggen heeft over haar relatie met Wesley en dat de ruzie met haar zus is bijgelegd? Ook dat lees je in de nieuwe Weekend!

Foto: Reni van Maren

Reacties