×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Wijdenbosch verongelukt

29.05.2017 -

John Wijdenbosch is maandag om het leven gekomen bij een auto-ongeluk op de A6. De acteur was onderweg met zijn vrouw en kind. Ook zij zijn verongelukt.


De auto van John werd rond 9.00 uur ontdekt door een voorbijganger. Hulpdiensten waren snel op de plek van het ongeluk, maar hulp kwam op dat moment al te laat. De auto was van de weg geraakt tussen Lelystad en Almere en raakte vervolgens te water. Duikers hebben de drie uit het water gehaald.

John werd bekend door zijn rol als Björn in de film Costa. Ook was hij te zien in de populaire komedieserie Shouf Shouf!

Collega's reageren op sociale media geschokt op het nieuws. 'RIP John Wijdenbosch', twittert acteur Mimoun Ouled Radi. Rapper Brainpower heeft Wijdenbosch onlangs nog gesproken. 'Daaaamnnnnn stond 10 dagen terug nog uitgebreid te praten met jou en murthmossel in Paradiso!!! Rest in Power', schrijft hij in een tweet.

Foto: BuzzE

Reacties