×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verkouden Marco Borsato zegt concert af

26.05.2017 -

Marco Borsato is snipverkouden en dat betekent dat hij niet kan optreden. De zanger moet vrijdag dan ook verstek laten gaan in Valkenburg. Daar zou hij te zien zijn op het tweedaagse festival Pop on Top.


Marco vindt het heel erg jammer dat hij niet in Valkenburg kan optreden. Voor zijn fans in Lierop heeft hij wel goed nieuws. De zanger moet het vrijdag nog even rustig aan doen, maar zaterdag kan hij wel gewoon in Lierop optreden.

De organisatie van Pop on Top is teleurgesteld, maar meldt vol trots een prima vervanger te hebben gevonden. De band Doe Maar zal Marco vervangen. Het wordt voor Ernst Jansz en de andere leden wel een drukke vrijdagavond. Na hun concert in Hellendoorn spoeden ze zich naar Valkenburg om daar te spelen.

Foto: Reni van Maren

Reacties