×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rotterdam krijgt mogelijk echt 'Lee Towers'

23.05.2017 -

Het was een grapje van Arjen Lubach, maar Rotterdam krijgt mogelijk echt ‘Lee Towers’. De 71-jarige zanger vertelt dat hij in gesprek is met projectontwikkelaars.


In Zondag met Lubachs inmiddels wereldberoemde filmpje waarin Nederland zich voorstelt aan president Donald Trump wordt de grap gemaakt dat Amerika de Trump Towers heeft, terwijl Nederland Lee Towers heeft. “Na dat filmpje kwamen twee projectontwikkelaars naar me toe na een optreden in Eindhoven”, vertelt Lee in het AD. “Of ik mijn naam wilde verbinden aan twee torens aan het Marconiplein in Rotterdam. Daar willen ze woontorens van maken.”

Daar had Lee wel oren naar. “Wat bleek: die ene projectontwikkelaar heet zelf Lee (Foolen), maar kwam door dat filmpje op mij. Nu zijn we in gesprek. En kan het er volgend jaar zomaar van komen: de Lee Towers. Geweldig, toch?”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties