×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Mariah Carey en Brian Tanaka weer samen'

22.05.2017 -

Is het weer aan tussen Mariah Carey en Brian Tanaka? De Britse krant The Daily Mail spotte het stel vrijdag op een date in Beverly Hills. Ook publiceerde de krant foto's van Carey en Tanaka waarop ze elkaar zoenen.In april zette de zangeres nog een punt achter de relatie met haar voormalige danser, de 34-jarige Brian Tanaka. Maar de intieme date van de twee in het exclusieve restaurant van chef Wolfgang's Puck doet menigeen vermoeden dat het weer aan is. Carey plaatste vrijdagavond ook een foto van de twee op Instagram.


In oktober brak de Hero-zangeres haar verloving af met de Australische zakenman James Packer. Daarvoor was ze acht jaar getrouwd met rapper Nick Cannon, met wie ze in 2011 een tweeling kreeg. Het stel ging uit elkaar in 2014, maar delen de voogdij over hun kinderen.

 

#fbf

Een bericht gedeeld door Mariah Carey (@mariahcarey) op

Foto: Instagram Mariah Carey

Reacties