×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lijkschouwer: Chris Cornell pleegde zelfmoord

18.05.2017 -

Chris Cornell heeft zelf een einde aan zijn leven gemaakt. Dat concludeert een lijkschouwer, meldt Reuters. De frontman van Soundgarden en Audioslave overleed woensdagavond in zijn hotelkamer in Detroit.


Het gerucht dat Cornell zelfmoord had gepleegd, zong al langer rond. Volgens zijn echtgenote Vicky was de zanger niet depressief of suïcidaal. Ze zou Chris nog gesproken hebben na het concert dat hij woensdagavond met Soundgarden gaf in Detroit, meldt TMZ.

Vicky zou zich zorgen zijn gaan maken toen ze haar man niet kon bereiken. Daarop gingen beveiligers van het hotel naar Chris’ kamer. Daar werd de zanger dood aangetroffen in de badkamer. Chris Cornell werd 52 jaar.

Een paar uur voor zijn dood twitterde de zanger een foto. Daarnaast plaatste hij op Facebook een deel van By Crooked Steps, een lied van Soundgarden uit 2012. Daarbij schreef hij: 'Ik ben de vorm van het gat in je hart.'

Chris heeft een lange historie van drugsverslavingen. Hij begon ermee op zijn dertiende. Hij heeft ooit gezegd dat hij 'een dagelijkse gebruiker' was op die leeftijd. 

Foto: YouTube

Reacties