×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael van der Plas wordt 'moedeloos' van vriend Barbie

Michael van der Plas wordt 'moedeloos' van vriend Barbie
17.05.2017 -

Michael van der Plas is helemaal klaar met de nieuwe liefde van zijn ex Barbie. Rolf Tangel beweert dat hij zaterdag ernstig is bedreigd door Michael, maar volgens hem overdrijft de voormalig pornoster.


'Hij post van alles op z’n Facebook. Ik vind dat een beetje vervelend worden', vertelde Michael vanuit Spanje, waar hij een feestcafé runt, aan RTL Boulevard over het voorval. Michael zocht Rolf zaterdag op zijn werk op, bij een tankstation in Den Haag. 'Ik ben bij de benzinepomp naar binnen gelopen met m’n dochter erbij en heb gewoon gezegd: jongen, kap ermee waar je mee bezig bent en zeker niks over m’n kleine meisje en m’n kinderen zeggen.'

Michael zei ook tegen Rolf dat hij 'nog wel eens met hem zou praten zonder camera’s erbij'. 'Als hij dat ziet als een ernstige bedreiging en dan gelijk naar de politie rent om zichzelf weg te zetten als het zielige jongetje. Ja, ik vind dit heel ver gaan.'

Volgens Michael probeert Rolf 'alles om mij gek te maken'. 'Ik word er een beetje moedeloos van eigenlijk.'

Foto: BuzzE

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!