×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ruzie zoons en weduwe Alan Thicke om erfenis

17.05.2017 -

De twee oudste zoons van Alan Thicke zijn naar de rechter gestapt om de erfenis van hun vader. Die moet worden verdeeld tussen Robin, Brennan, hun jongere broer Carter en Tanya Callau, de derde vrouw van de in december overleden acteur.


Heikel punt in de onderhandelingen over de verdeling van Alans nalatenschap is volgens Variety zijn ranch in California. In het testament liet de Growing Pains-acteur die achter aan Alan, Brennan en Carter. Ook krijgen zij 75 procent van zijn persoonlijke bezittingen. Zijn vrouw Tanya mocht wel op de ranch blijven wonen, zolang ze zelf de hypotheek en het onderhoud betaalt. De actrice krijgt daarnaast de levensverzekering ter waarde van een half miljoen en het pensioen van Alan.

In de rechtbankpapieren die Robin en Brennan dinsdag indienden, beweren zij dat Tanya nu claimt recht te hebben op meer. Ze willen daarom dat een rechter zich uitspreekt over de geldigheid van het testament van de Growing Pains-acteur. Beide partijen beschuldigen elkaar ervan de zaak te willen uitspelen in de pers. Volgens de advocaat van Tanya wil zij dat juist voorkomen en heeft ze daarom voorgesteld een mediator in te schakelen. Dat zouden Robin en Brennan hebben geweigerd, en in plaats daarvan zouden zij nu naar de rechtbank zijn gestapt.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties