×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boerin Bertie en vriendin Rosita zijn gaan samenwonen

16.05.2017 -

Het gaat goed met boerin Bertie en de liefde! De winnares van Expeditie Robinson is sinds kort gaan samenwonen met haar vriendin Rosita.


Dat vertellen de twee in een video op de Facebook van Boer Zoekt Vrouw. Ze waren het heen en weer rijden beu, dus zijn Rosita en haar twee kinderen bij Bertie ingetrokken. Ze wonen nu gelukkig samen in Renesse. 

Rosita en Bertie hebben elkaar ontmoet via Boer Zoekt Vrouw. De klik was er meteen, maar dat wisten ze toentertijd niet van elkaar. 

Dit is niet het enige goede nieuws dat Boer Zoekt Vrouw onlangs bekend heeft mogen maken. Gisteren werd ook bekend dat drie boeren van het programma binnenkort vader worden

Foto: Facebook Boer Zoekt Vrouw

Reacties