×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zarayda Groenhart in verwachting

Zarayda Groenhart in verwachting
15.05.2017 -

Zarayda Groenhart is in verwachting van haar eerste kindje. Dat onthulde de presentatrice in een vlog.


In de vlogserie Ook Goedemorgen! van LINDA.tv wordt een BN'er gevolgd tijdens zijn of haar ochtendritueel. Dit keer was het de beurt aan de 34-jarige oud-BNN-presentatrice. En in de vlog deelde Zarayda het heugelijke nieuws.

''Ik ben iemand die twee tot drie keer in de week met een personal trainer sport, maar dat is nu extra belangrijk geworden omdat ik er recentelijk achter ben gekomen dat ik zwanger ben. En bewegen is superbelangrijk, juist ook als je zwanger bent'', aldus Zarayda.

Het is onbekend wanneer Groenhart is uitgerekend.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!