×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe vriend Barbie: 'Ik ben bedreigd door Michael van der Plas'

15.05.2017 -

Rolf Tangel, de nieuwe vriend van Barbie, zegt dat hij ernstig is bedreigd door Michael van der Plas. Dit zou gebeurd zijn bij een tankstation in Den Haag, waar Rolf werkt.


Dit vertelt Rolf aan Shownieuws. 'Ik ben inderdaad zaterdag ernstig door Michael bedreigd. Maar in het belang van het onderzoek kan ik er verder niet meer over zeggen', vertelt hij. 

De politie van Den Haag laat aan het programma weten: 'We kunnen bevestigen dat er een incident tussen twee heren heeft plaatsgevonden bij de Texaco pomp zaterdagmiddag 13 mei omstreeks 13:45 uur.' 

Michael heeft nog geen reactie gegeven op het incident. Volgens Samantha haar nieuwe vriend zit Michael inmiddels weer in het vliegtuig naar Spanje. 

Foto: Facebook Rolf Tangel

Reacties