×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martijn Fischer: Rachel Hazes is geen heks

12.05.2017 -

Martijn Fischer heeft het vrijdagochtend opgenomen voor Rachel Hazes in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. Volgens de 49-jarige acteur is de weduwe van André Hazes 'heel lief'.


'Veel mensen doen alsof ze een enorme heks is, maar dat is gewoon echt niet waar', aldus Martijn, die eerder de rol van André vertolkte in een film en een musical over het leven van de volkszanger.

Fischer vervolgt: 'Laatst kwam er al iets over haar naar buiten wat niet waar bleek te zijn: Dat was echt dom gelul ja. Heel gemeen. Ik snap gewoon niet dat als je als bekend persoon niet ook een keer slecht in je vel mag zitten. Laat mensen toch eens met rust!' Daarmee refereert de acteur aan het verhaal van De Telegraaf. De krant beweerde dat Rachel zelfmoord had geprobeerd te plegen. De Telegraaf moest dit later rectificeren en Rachel een schadevergoeding betalen.

Martijn brengt de hits van Hazes vanaf oktober ten gehore tijdens een toer langs Nederlandse clubs. En dit kan alleen met toestemming van Rachel. 'Rachel moet het je echt gunnen! Anders mag het gewoon niet.' Maar de zanger werkt ook aan eigen materiaal. 'Ik ben daar op dit moment op alle vlakken mee bezig, ik beloof het bij deze.'

Foto: Reni van Maren

Reacties