×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Versteegh uit de kleren voor filmdebuut

11.05.2017 -

Jan Versteegh stond donderdag voor het eerst op de set van Gek van Oranje en moest letterlijk met de billen bloot. Via Instagram deelde de presentator een foto waarop hij poedelnaakt poseert met een filmbord.


“Eerste draaidag. Eerste filmrolletje. Eerste scène. Zonder kleren. Best spannend”, schreef Jan bij het gewaagde kiekje. De presentator, die zich vorig jaar in het zangprogramma It Takes 2 ook al van een andere kant liet zien, is volgend jaar op het witte doek te zien in Gek Van Oranje.

De speelfilm van regisseur Pim van Hoeve gaat over de Oranjekoorts die in 2010 heerste tijden het WK in Zuid-Afrika. Onder anderen Nasrdin Dchar, Susan Visser en Sanne Wallis de Vries zijn naast Jan te zien in Gek van Oranje.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Jan Versteegh

Reacties