×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barbara Sloesen vertrekt uit GTST

Barbara Sloesen vertrekt uit GTST
10.05.2017 -

Actrice Barbara Sloesen is woensdag voor het laatst te zien in Goede tijden, slechte tijden. Ze speelde de rol van Anna Brandt 2,5 jaar lang in de soap.


'Ik ben ooit naar de toneelschool gegaan om zo veel mogelijk te spelen. Die kans heb ik gekregen bij Goede tijden. Maar ik wil als actrice meer kanten van mijzelf laten zien. Dat kan alleen maar door meer rollen te spelen', vertelt Barbara aan het AD.

Sloesen debuteerde eind 2014 in GTST. 'Ik vind de rol heel leuk, maar het werkt soms beperkend omdat je heel veel uren maakt. Ik heb maanden zitten wikken en wegen, maar heb toch besloten te stoppen', aldus Barbara. Momenteel is ze druk met de opnames voor de televisieserie Soof: een nieuw begin.

Eerder was ze te zien in de bioscoopfilms Rokjesdag, Onze jongens en Mannenharten 2.

Foto: Reni van Maren

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!