×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sarah Michelle Gellar had last van postnatale depressie

10.05.2017 -

Sarah Michelle Gellar had last van postnatale depressie. Dat vertelt de 40-jarige actrice openhartig op Instagram bij een foto van zichzelf met haar dochter Charlotte Grace.


Sarah Michelle Gellar wil met haar bijdrage een lans breken voor toegankelijke en betaalbare geestelijke gezondheidszorg in de VS.
 "Kinderen krijgen is geweldig en het verandert je leven, meestal op een manier die je niet verwacht" schrijft de Buffy The Vampire Slayer-actrice op Instagram. "Net als veel andere vrouwen worstelde ik met postnatale depressie na mijn eerste kindje. Ik zocht hulp en sloeg me erdoorheen. Het was de beste keuze uit mijn leven en ik ben er elke dag nog dankbaar voor", vervolgt de actrice die vrouwen oproept hulp te zoeken bij sombere gevoelens na de geboorte.


Ook roept Gellar haar volgers op om Amerikaanse afgevaardigden in het congres te benaderen en ze te vragen zich in te zetten voor toegankelijke en betaalbare geestelijke gezondheidszorg. De actrice heeft samen met acteur Freddie Prinze Jr. twee kinderen: haar inmiddels 7-jarige dochter en een 5-jarige zoon.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Sarah Michelle Gellar

Reacties