×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Broer Paris Hilton opgepakt

Broer Paris Hilton opgepakt
06.05.2017 -

Conrad Hilton, de jongere broer van Paris Hilton, is zaterdag opgepakt door de politie. Hij zou hebben geprobeerd het huis van actrice E.G. Daily binnen te dringen.


Conrad had een paar jaar geleden iets met Hunter Daily Salomon, de dochter van de actrice. Het stel ging in 2015 uit elkaar. Kort daarop kreeg Conrad een gebiedsverbod opgelegd. Die zou hij volgens TMZ nu hebben geschonden.

De broer van Paris heeft al meer problemen gehad met de politie. Zo werd hij ook al eens opgepakt nadat hij ruzie had gemaakt tijdens een binnenlandse vlucht. Conrad was toen flink dronken.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!