×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Henk Schiffmacher op dieet gezet

04.05.2017 -

Het gaat beter met Henk Schiffmacher, die woensdag werd opgenomen in een ziekenhuis in Philadelphia. Dat heeft zijn vrouw Louise laten weten op Facebook.


"Het goede nieuws is dat hij sterk is en beter wordt. Het slechte nieuws is dat hij het rustig aan moet doen, naar mij moet luisteren en op dieet moet", schrijft Louise. "Ze zetten hem op medicijnen. Die helpen hem het vocht dat achter zijn longen zit kwijt te raken, maar hij krijgt de beste verzorging en met een beetje geluk mag hij over een dag of twee weg."

Louise bedankt in de post voor alle beterschapswensen. "Dank aan iedereen die zich zorgen maakte om Henk. Ik ben niet in staat iedereen over de hele wereld te antwoorden maar wat doet het mij, en vooral ook Henk, goed. Dank jullie allemaal, het helpt de man beter te worden en geeft mij kracht."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties