×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Aanhoudingen bij huis Nicky Romero

03.05.2017 -

De politie in Veenendaal heeft dinsdagnacht drie mensen aangehouden die zich verdacht gedroegen rond het huis van Nicky Romero. De dj complimenteerde op Twitter de politie met hun optreden.


"Goed werk van @PolitieVEEN 3 verdachte opgepakt in mijn straat, verdacht gedrag rond t huis. Thanks @politie en gemeente", schrijft Nicky.

In een andere tweet waarschuwt Romero voor een grijze Opel Corsa. "Veenendaal let op deze auto, wees voorzichtig." Mogelijk is de auto van een van de drie verdachten.

Volgens Mara Wonder van de mediadesk van Politie Midden-Nederland zijn er inderdaad 3 mensen aangehouden. 'Het gaat om 3 mannen van respectievelijk 18, 20 en 21 jaar en allen woonachtig in Arnhem. Ze worden verdacht van diefstal uit een auto.'

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties