×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Domien Verschuuren levert telefoon in

03.05.2017 -

Domien Verschuuren gaat proberen af te kicken van zijn smartphoneverslaving. De 3FM-dj wil vanaf maandag een week lang 'overleven' zonder telefoon in zijn hand, zo maakte hij woensdag bekend in zijn ochtendshow.


"Ik sta ermee op en ga ermee naar bed. Het is moeilijk om toe te geven, maar: ja, ik ben verslaafd aan mijn smartphone. Het enige moment van de dag dat ik niet op mijn schermpje zit te staren is tijdens het koken", aldus Domien. "De rest van de dag is die telefoon met me vergroeid."

Volgens Domien pakt hij zijn mobieltje puur uit automatisme. "Een verslaving dus. Ik hoop dat ik mezelf kan resetten door een week zonder mobiel door het leven te gaan. Maar op dit moment krijg ik echt buikpijn van het idee dat ik straks zeven dagen zonder zit."

Om het Domien nog wat lastiger te maken, geeft zijn redactie de dj opdrachten. Zo moet hij bijvoorbeeld met vrienden afspreken zonder zijn telefoon te gebruiken.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties