Songfestivalpodium ‘magisch’ voor O’G3NE

De dames van O'G3NE vonden het ‘magisch’ om eindelijk op het podium van het Eurovisiesongfestival te staan. “Het voelde geweldig”, glunderde Amy dinsdag na afloop van de eerste repetitie tijdens een persconferentie.

“Het was een magisch moment en het ging zoals we wilden”, zei Amy. Volgens Shelley en Lisa moet er nog wel gewerkt worden aan de act. “Het was natuurlijk pas de eerste repetitie. We moeten nog aan een paar dingen werken, maar het zag er nu al geweldig uit”, vond Shelley. “Er moet nog wat worden bijgeschaafd, maar niet veel meer”, zei Lisa.

De zussen vinden het ‘erg emotioneel’ om op het Eurovisiesongfestival te staan. “Het is een erg persoonlijk nummer”, zei Lisa over het liedje Lights And Shadows, een ode aan de ernstig zieke moeder van de zangeressen van O'G3NE. Amy denkt niet dat zij en haar zussen het tijdens hun optreden te kwaad krijgen, maar mochten ze winnen, dan komen de waterlanders. “Ik denk dat we meer zullen huilen als we winnen dan wanneer we verliezen”, zei Lisa. “Winnen is het mooiste wat hier kan gebeuren.”