×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Songfestivalpodium 'magisch' voor O'G3NE

02.05.2017 -

De dames van O'G3NE vonden het ‘magisch’ om eindelijk op het podium van het Eurovisiesongfestival te staan. “Het voelde geweldig”, glunderde Amy dinsdag na afloop van de eerste repetitie tijdens een persconferentie.


“Het was een magisch moment en het ging zoals we wilden”, zei Amy. Volgens Shelley en Lisa moet er nog wel gewerkt worden aan de act. “Het was natuurlijk pas de eerste repetitie. We moeten nog aan een paar dingen werken, maar het zag er nu al geweldig uit”, vond Shelley. “Er moet nog wat worden bijgeschaafd, maar niet veel meer”, zei Lisa.

De zussen vinden het ‘erg emotioneel’ om op het Eurovisiesongfestival te staan. “Het is een erg persoonlijk nummer”, zei Lisa over het liedje Lights And Shadows, een ode aan de ernstig zieke moeder van de zangeressen van O'G3NE. Amy denkt niet dat zij en haar zussen het tijdens hun optreden te kwaad krijgen, maar mochten ze winnen, dan komen de waterlanders. “Ik denk dat we meer zullen huilen als we winnen dan wanneer we verliezen”, zei Lisa. “Winnen is het mooiste wat hier kan gebeuren.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties