×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lil' Kim uit lift gered

30.04.2017 -

Angstige momenten voor Lil' Kim. De kleine 42-jarige rapster kwam zaterdag vast te zitten in een lift van het New Yorks Beacon Theatre.


LilKim, oftewel Kimberly Denise Jones, had net opgetreden met Faith Evans, Carl Thomas and Ma$e bij de vertoning van P. Diddy's documentaire over zijn weg naar de top. Het optreden verliep vlekkeloos, in tegenstelling tot de aftocht.

De rapster, vooral bekend van hits uit de jaren negentig en haar relatie met Notorious B.I.G., kwam met haar entourage vast te zitten in een lift. ''Ze zaten twintig minuten vast'', vertelt een insider aan New York Post. Uiteindelijk moest de brandweer eraan te pas komen om LilKim te bevrijden uit haar benarde positie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties