×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zieke zus Sol Wortelboer stopt met medicatie

28.04.2017 -

Sabine Wortelboer, het zusje van presentator Sol Wortelboer, is gestopt met alle medicatie. “Het gaat niet meer lukken”, schreef de vijftienjarige op Facebook.


Sabine, die een uiterst zeldzame hersentumor heeft, kreeg eerder deze week slecht nieuws. “De MRI was duidelijk. De uitslag is heel slecht.” De tiener schrijft dat ze, nu ze gestopt is met de medicatie, het grootste deel van de dag ligt te slapen. “Maar ik wil heel graag nog lieve mensen zien, die ik goed ken. Maar dat is best wel lastig, want dat zijn er een heleboel en dat kan ik niet zo goed aan.”

Sabine hoopt “nog een keer zo een hele grote bak lieve kaarten van heel veel mensen te krijgen” en roept via Facebook op haar te schrijven. “Het is denk ik tijd om afscheid te gaan nemen. Heel veel dank voor alles wat jullie allemaal gedaan hebben!”

Sol kwam afgelopen zomer in actie voor zijn zusje. Hij en Sabine startten een crowdfundingcampagne om geld in te zamelen voor een behandeling in de Verenigde Staten. De presentator en zijn zusje haalden meer dan een ton op, genoeg om Sabine naar Houston in Texas te kunnen laten afreizen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties