×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny Depp verrast fans in Disneyland

27.04.2017 -

Johnny Depp heeft de bezoekers van Disneyland in Californië verrast door als zijn alter ego Jack Sparrow op te duiken bij de attractie Pirates of the Caribbean. De verrassing had alles te maken met het aankomende vijfde deel van de filmreeks waar de attractie op geïnspireerd is. Dead Men Tell No Tales komt over een maand uit.


Verkleed als Jack Sparrow liet Depp zich gewillig fotograferen en filmen door fans. Beelden van zijn bezoek verschenen kort daarna op sociale media en dat was uiteraard precies de bedoeling van de marketingactie van filmstudio Disney.

Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales beleeft donderdag 11 mei de wereldpremière in het Disneypark in Shanghai. Het is volgens Deadline de eerste keer dat een Hollywoodfilm in première gaat in China. De film draait vanaf 24 mei in de Nederlandse bioscopen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties