×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Victoria Beckham koninklijk onderscheiden

19.04.2017 -

Victoria Beckham mag voortaan de letters OBE achter haar naam zetten. De modeontwerpster en voormalig Spice Girl werd woensdag op Buckingham Palace koninklijk onderscheiden door de Britse prins William. Victoria is toegetreden als officier in de ‘most excellent order of the British Empire’ (OBE).


Victoria werd onderscheiden vanwege haar bijdrage aan de mode-industrie. 'Het was een genoegen om vandaag op Buckingham Palace te zijn', zei Victoria tegen Britse media. 'Ik ben trots om Brits te zijn en vereerd mijn OBE te ontvangen uit handen van de hertog van Cambridge.'

Volgens Victoria 'kun je grote dingen bereiken' als je 'groot droomt en hard werkt'. De ontwerpster kwam met haar man David, die in 2003 al koninklijk werd onderscheiden, en haar ouders. 'Ik ben zo blij dit bijzondere moment te kunnen delen met mijn ouders en echtgenoot. Zonder hun liefde en steun had ik dit niet kunnen bereiken.'

Geruchten dat Victoria koninklijk onderscheiden zou worden, doken in december al op. De voormalige Spice Girl zou haar familie met kerst hebben verklapt dat ze op de jaarlijkse erelijst van koningin Elizabeth stond.

Foto: BuzzE

Reacties