×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Arts Prince ontkent voorschrijven medicijnen

19.04.2017 -

De dokter van Prince blijft bij zijn bewering dat hij nooit opiaten heeft voorgeschreven aan de zanger. Dat heeft zijn advocaat dinsdag laten weten aan People.


Maandag werden de resultaten van de huiszoekingen die na de dood van Prince werden uitgevoerd openbaar gemaakt. In de rapporten staat dat dokter Schulenberg tegenover een rechercheur heeft verklaard dat hij de muzikant de sterke pijnstiller oxycodone voorschreef op de dag waarop Prince' privévliegtuig een noodstop moest maken toen de zanger niet meer bij bewustzijn kwam, een week voor zijn dood. De arts verklaarde in het politierapport dat hij de medicijnen op naam zette van bodyguard Kirk Johnson, om de privacy van Prince te garanderen.

Via zijn advocaat laat de dokter nu weten dat hij ten stelligste ontkent dat hij het middel heeft voorgeschreven. 'Dr. Schulenberg is en blijft vastbesloten volledige transparantie te bieden over zijn handelen waar het gaat om het onderzoek naar de dood van Prince. In tegenstelling tot wat er is gepubliceerd na het openbaar maken van de huiszoekingsdocumenten, heeft Dr. Schulenberg nooit opiaten voorgeschreven aan Prince, noch heeft hij ooit opiaten voorgeschreven aan een ander met de intentie dat zij aan Prince gegeven zouden worden.'

Foto: BuzzE

Reacties