×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex Maribelle overleden

13.04.2017 -

Gitarist Jan Buijs, de ex van zangeres Maribelle is woensdag op 60-jarige leeftijd overleden. Jan, in Volendam beter bekend als To Buijs, werd bekend als zanger/gitarist van de Volendamse groep Maddog.


Nadat er een eind kwam aan Maddog startte Jan samen met Maribelle de groep Spryng. In 1991 stopte Spryng, waarna er twee jaar later bovendien een einde kwam aan het huwelijk van Maribelle en Jan.

Daarna ging hij aan de slag als producer en liedjesschrijver en trad hij op met onder meer Nicke & Simon, BZN en Piet Veerman. Na zijn muziekcarrière ging hij aan de slag als gitaarleraar en leerde in de loop der jaren zeker 500 Volendammers gitaarspelen.

 

Foto: Reni van Maren

Reacties