×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Foto: Pink geeft borstvoeding tijdens het wandelen

13.04.2017 -

Veel sterren laten tegenwoordig op social media zien dat borstvoeding heel normaal is, maar Pink gaat nog een stapje verder. De meeste mama's gaan zitten als ze hun kindje voeden, maar Pink piekert er niet over om een rustig plekje te zoeken tijdens een wandeltocht. Zij stapt gewoon door met haar zoontje aan haar borst!


'Wandelen maakt ons dorstig', schrijft de zangeres bij de foto op Instagram. Daarop is te zien hoe ze haar kleine ventje in een draagzak op haar buik draagt en dat hij tijdens het wandelen gevoed wordt. 

Pink beviel eind december van haar tweede kindje met haar man Carey Hart. Het mannetje heet Jameson Moon Hart. Ze hadden samen al een dochtertje Willow. Zij werd geboren in 2011.

 

Hiking makes us thirsty! #happybaby #hotpocket #normalizebreastfeedingyo #arewethereyet

Een bericht gedeeld door P!NK (@pink) op

Foto: Instagram Pink

Reacties