×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Stevie Wonder stapt in het huwelijksbootje'

12.04.2017 -

Stevie Wonder stapt opnieuw in het huwelijksbootje. De 67-jarige zanger zal in juni voor de derde keer zijn jawoord geven, meldt althans The Daily Mail. De gelukkige is de 25 jaar jongere Tomeeka Bracy, met wie Wonder al twee kinderen heeft.


De ceremonie moet plaatsvinden op een strand in Jamaica. Op de gastenlijst staan volgens de Britse tabloid allerlei bevriende namen uit de muziekindustrie zoals Elton John en Sam Smith. De negen kinderen van Wonder, die hij verwerkte bij vier verschillende vrouwen, vervullen naar verwachting allemaal een rol tijdens de bruiloft.

Stevie was van 1970 tot 1972 getrouwd met Syeeta Wright. In 2001 hertrouwde hij met Kai Millard Morris. Dat huwelijk liep na elf jaar op de klippen.

Foto: BuzzE

Reacties