Contactverbod opgelegd aan nanny van Mel B

De nanny van Mel B, Lorraine Gilles, heeft een contactverbod met de zangeres gekregen, zo weet TMZ. De Spice Girl ligt momenteel in scheiding met haar echtgenoot Stephen Belafonte, met wie ze tien jaar getrouwd is.

De 41-jarige zangeres beschuldigt Belafonte ervan vreemd te zijn gegaan met de nanny Gilles. Dit is dezelfde vrouw waarover de zangeres eerder zei dat Belafonte haar had bezwangerd en vervolgens had gedwongen tot een abortus. Ook beweert Mel B dat de nanny en Belafonte haar afpersen omdat ze in het bezit zouden zijn van sekstapes en persoonlijke spullen van de zangeres uit haar tijd bij de Spice Girls.

Een rechter heeft Belafonte uitdrukkelijk verboden om de expliciete filmpjes en foto's in de openbaarheid te brengen. De voormalige Spice Girl had hierom gevraagd omdat Belafonte hier volgens haar al langer mee dreigt. Ook dwong de rechter Belafonte om de locatie en de toegangscode te geven van een opslagunit die hij zou huren onder de naam van Gilles.

De voormalige nanny moet van de rechter 90 meter afstand houden van het America's Got Talent-jurylid. Ook mag ze niets uit de opslagunit weghalen tot de zaak is opgelost.