×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Janet Jackson en Wissam Al Mana uit elkaar'

09.04.2017 -

Janet Jackson, die begin januari beviel van haar eerste kind, en haar echtgenoot Wissam Al Mana zijn uit elkaar. Dat melden bekenden van de zangeres.


"Helaas hebben Janet en Wissam moeten besluiten dat hun relatie niet werkt en gaan hun eigen weg. Ze hebben beiden een druk leven maar zijn vastbesloten om goede ouders te zijn. Het ligt voor de hand dat Eissa bij zijn moeder blijft, die in Londen zal gaan wonen", vertelt een bron dichtbij Jackson aan Mail on Sunday.

De vijftigjarige zangeres schonk op 3 januari het leven aan zoon Eissa. Janet verraste vorig jaar haar fans met de aankondiging dat er een kleine op komst was. In april annuleerde ze alle resterende concerten van haar Unbreakable Tour om zich volledig te richten op het krijgen van een baby.

Janet Jackson trouwde in 2013 met de steenrijke 37-jarige zakenman Wissam Al Mana uit Qatar. De zangeres was eerder getrouwd met James DeBarge en Rene Elizondo.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties