×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook Suits-acteurs doen mee aan ‘alle mannen hand in hand’

08.04.2017 -

De Nederlandse actie ‘alle mannen hand in hand’ is ook bekend op de set van de serie Suits. Gabriël Macht en Patrick Adams poseerden ook hand in hand.


Op Instagram plaatste acteur Gabriël Macht een foto waarop hij hand in hand staat met Patrick Adams, met wie hij samen in de populaire serie Suits speelt.

De foto kreeg in een paar uur tijd meer dan 130.000 likes. De actie ontstond spontaan op sociale media nadat vorige week zondag een homostel in Arnhem in elkaar was geslagen door een groep van tussen de zes en acht tieners. Hierbij werd onder meer een betonschaar gebruikt.

De zaak leidde tot veel verontwaardiging en boze reacties in binnen- en buitenland. Presentatrice Barbara Barend riep op om zoveel mogelijk foto’s te plaatsen van mannen die hand in hand liepen, als steunbetuiging aan het mishandelde koppel. Onder meer politieke kopstukken Alexander Pechtold en Lodewijk Asscher gaven hier gehoor 


Foto: Instagram Gabriël Macht

Reacties